• Elemental 3 Festa Major

  Bon dia!

  No sé vosaltres, però jo ahir vaig xalar molt. Vam estar parlant de les festes majors i se’ns van plantejar alguns dubtes. Per exemple, com es diuen els gegants de Castelldefels? Aquí hi trobareu la resposta: gegants Castelldefels Ara bé, no només hi ha 2 gegants. N’hi ha més i també hi ha capgrossos. Els recordeu? Mireu aquesta notícia del mes d’agost: Dragut i Otxalí

  A continuació, vam practicar l’imperatiu, necessari per donar ordres i instruccions, i vam donar instruccions per ballar sardanes. Acte seguit vam voler comprovar si ens en sortíem i ho vam fer molt bé. Si voleu practicar a casa…

  Després de fer l’activitat 5 de comprensió oral (pàg. 149), l’Esther va comentar que voldria escoltar els arxius de so a casa. Aquí us deixo l’enllaç per si us els voleu descarregar: arxius so Elemental

  Finalment, us deixo el vídeo de què us vaig parlar quan xerràvem sobre el món dels castells. Què us sembla? Podeu deixar els vostres comentaris…

  Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share