• Suficiència 2.


  Papiroflèxiawww.flickr.com/photos/enpaperarte/3241538167/

  Us deixo aquesta presentació El text instructiu perquè repasseu  el que hem anat treballant sobre els textos instructius. Hem vist diversos exemples d’aquest tipus de text: les receptes de cuina, les normes per visitar un parc natural, els consells per a amics desesperats…

  Ara us demano un últim favor: estic preparant una festa d’aniversari infantil i necessito que em feu arribar les instruccions per fer alguna manualitat amb els nens (senzilleta, eh?, que jo sóc una mica desastre…) o   les instruccions per jugar a un joc. No cal dir que podeu buscar informació on vulgueu: a la xarxa, llibres, saviesa popular…

  Espero tenir el material per a la setmana que ve, ja que la festa serà dijous 7 de març.

  D’altra banda, si voleu practicar més l’ús de la dièresi i repassar en quins casos ens l’estalviemOrtografia. Vocalisme. La dièresi ( Podeu fer l’activ. 42 i totes les activitats de síntesi; no us oblideu de consultar també la Fitxa resum).

  Fins demà!

 1. mari carmen Urdiales

  01 març 13
  0:56 #

  Hola Neus. Avui m’ha estat impossible anar a classe. He intentat ficar-me en el enllaç que hi havia per poder fer els exercicis , però , no m’ha deixat. Potser es que no ho faig bé. Ho tornaré a intentar demà. Si no ho aconsegueixo li demanarè a la Isa. Aveure si pot venir a casa.
  El motiu de no poder haver anat a classe, es que el meu fill no ha anat a entrenar, pel mal temps. L’ultima vegada que em va agafar una bronquitis va estar ingresat tres dies. No ens podem arriscar a que agafi una de forta. Espero que entenguis el motiu. Moltes gràcies. mari carmen

  1. nandreu

   01 març 13
   12:18 #

   Hola, M. Carmen,
   Altres companys ja m’havien advertit que no podien accedir als exercicis. Ho he comprovat i era veritat. He canviat l’enllaç i ara sí que els podreu fer.
   Fins dimarts,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share