• Parlant de la prova i del diari de lectura (Elemental 3)

  Bon dia a tothom!

  Com esteu? Ahir vam estar parlant de la prova i del diari de lectura. Pel que fa a la prova, ja vau veure que no és tan terrible com us imaginàveu. Vam fer i comentar els exercicis de comprensió oral, lectora i gramàtica i lèxic. Oi que van anar bé? Ara només faltaran treballar els exercicis d’expressió escrita i el d’expressió oral. En aquests enlaços podreu accedir als documents per si els perdeu o per si no vau venir:

  estructura de la prova E3

  model prova E3

  solucionari model prova E3

  àudios

  Esther, com que no hi eres quan vam fer els exercicis de comprensió oral, us he penjat els àudios perquè els puguis fer a casa i practicar. Ja em diràs com t’han anat. 🙂

  Finalment, vam parlar del diari de lectura. And the winner is El diari de Bridget Jones. Hem de llegir el llibre (si no l’acabeu no passa res, però ho intentarem, oi?) abans del 4 ‘abril, que és el dia que farem el club de lectura a les 18.30 h a la Biblioteca Central.

  Pel que fa al llibre, vam comentar que ens en poden deixar 9 exemplars. Com que som 18, en necessitarem més. Ens en poden portar d’altres biblioteques, però hem de pagar un euro i mig. També hi ha l’opció de agafar-lo directament en altres biblioteques si hi passem o hi vivim o treballem a prop, però em sembla una mica més complicat. Demà n’acabarem de parlar, però què us sembla si fem pot entre tots i així ningú s’ha de desplaçar? Potser amb 50 cèntims per cap ja ens arriba… He estat mirant si el trobava en versió electrònica però només hi és en castellà. De moment, per anar fent boca, us deixo aquesta cançó:

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share