• 1a sessió Elemental 1

  Bona tarda a tothom!

  Si esteu llegint aquesta entrada, és que us heu animat a visitar el blog. Me n’alegro molt. 🙂 Tal com us he dit abans, benvinguts al curs. Què hem fet avui? Doncs avui hem començat presentant-nos. Per fer-ho, hem format grups de 3 (una persona que provenia del grup de l’Anna, una del grup de la Núria i una altra que s’ha incorporat ara). A continuació, heu decidit quina informació volíeu saber de les altres persones i hem posat en comú les preguntes que hauríem de formular. Són aquestes:

  A continuació, us heu presentat i, finalment, cadascú ha hagut de presentar un company a la resta de la classe. A veure quants noms recordem dijous. 🙂

  Hem comentat el calendari del curs, el portafolis i l’assistència. Si no heu pogut venir, aquest és el document:calendari – 3r trimestre. El primer document que inaugurarà el portafolis és el calendari  que us he repartit avui. Hem posat en comú els objectius i sembla que els majoritaris són aquests:

  • poder mantenir una conversa fluïda en català
  • parlar amb menys vergonya
  • millorar l’escriptura (gramàtica, ortografia…)

  El compromisos que adquirirem són individuals. Aquests són els deures que us heu endut avui. Recordeu que a final de curs ens autoavaluarem per veure si els hem complert. 😉

  Finalment, us he ensenyat el blog i l’entrada que havia escrit per donar-vos la benvinguda i hem escoltat la cançó del Jaume Sisa. Què us ha semblat? Us ha agradat? Ara ja sabeu com deixar comentaris. Us hi animeu?

  Hem acabat la sessió fixant-nos en els interrogatius que hem utilitzat a les preguntes de l’inici. El proper dia els reprendrem.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. anna

  10 abr. 13
  14:19 #

  Bona tarda Lourdes,
  crece que el primer dia ha estat molt be y me agrada molt la cancio de Jaume Sisa. Estic convençuda que aprenderem moltissim amb tu.
  Moltes gracies.

 2. Lourdes

  11 abr. 13
  15:07 #

  Hola, Anna,

  Gràcies per visitar el blog i per escriure-hi un comentari. Jo també estic convençuda que aprendrem molt i espero que ens ho passem molt bé.

  Fins ara,

  Lourdes

 3. Maria

  11 abr. 13
  20:29 #

  Hola Lourdes: la classe de avui ha estat molt divertida i dinàmica! Ho hem passat molt bé. Bon cap de setmana para tu. Fins dimarts.
  Maria

 4. anna

  13 abr. 13
  18:34 #

  Bona tarda Lourdes,
  com el dijous vaig sortir avant de acavar la classe em pot dir si tenim que fer deures para el dimarts? Gracies y bon cap de setmana.
  Anna

 5. Lourdes Subirà

  14 abr. 13
  18:50 #

  Bona tarda!

  Maria, gràcies pel teu comentari. Sempre anima que et diguin que la classe ha estat dinàmica perquè l’horari és una mica perillós. 🙂 Anna, si llegeixes l’entrada dedicada a la 2a sessió hi trobaràs els deures que hem de fer per dimarts vinent. Pots anar a la part dreta de la pantalla i clicar elemental 1. Així veuràs què vam fer.

  Fins dimarts,

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share