• 2a sessió Elemental 1

  Bon dia a tothom!

  Ahir vam començar la sessió amb una activitat que, tal com comentava la Paqui, serveix per trencar el gel, moure’ns una mica i conèixer-nos millor. Vam haver de pensar un adjectiu que comencés per la inicial del nostre nom. Aquest n’és el resultat.

  A continuació, vam comentar l’origen dels nostres noms i vam fer l’activitat de comprensió oral de la pàgina 13. Com que no m’agradava gaire l’activitat de la pàgina 14 i 15, us vaig demanar que en grups preparéssiu unes preguntes de comprensió lectora per als altres grups. Són aquestes.

  Finalment, vam acabar recordant els interrogatius que vam veure el primer dia i vam veure quines eren les preguntes necessàries per obtenir la informació de la graella de la pàg. 17. I ja es va fer l’hora de plegar. Passa tan de pressa la classe… Bé, de deures vam dir que faríem els exercicis 1 i 5 del quadernet i que intentaríem respondre les preguntes de comprensió lectora que vau preparar. I això és tot.

   

  Molt bon cap de setmana!

  Lourdes

 1. Raquel

  16 abr. 13
  10:50 #

  Bon dia Lorena,

  Me agradan molt les tevas classes, son molt entretengudas.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share