• 3a sessió Intermedi 1

    Bon dia!

    Ahir va ser la 3a sessió del curs i es van incorporar alguns companys nous: la Pilar i el Miguel. Benvinguts! Vam començar la sessió recordant el que havíem fet el dia anterior. Per tal de repassar l’alfabet, per parelles us vau dictar algunes lletres. Ho vau fer força bé. 🙂

    A  continuació, vaig voler entregar una nota a la Lola, però em vaig adonar que l’ordinador m’havia fet una mala passada i l’havia desordenat. Així doncs, em vau ajudar a ordenar-la.

    nota – desordenada

    nota ordenada

    A continuació, vam detallar els continguts que treballaríem a partir de la nota: estructura del text, signes de puntuació (coma, punt, dos punts, punts suspensius i etcètera) i oracions. Aquí vau fer cara d’espant. Em sap greu. Us vaig proposar fer grups i que us apuntéssiu al grup d’allò que us semblés més difícil. En grups, amb l’ajut dels llibres que us vaig deixar, vau estar treballant l’aspecte que us havia tocat per tal d’explicar-ho als vostres companys. A més, alguns grups vau preparar un exercici per veure si els companys havien entès l’explicació.

    Com que es va fer tard, només van poder parlar del que havien fet els membres del grup de l’estructura. Oi que ho van fer bé? Recordeu que ens van dir?

    Finalment, ens van donar una nota desornenada i la vam haver d’ordenar. Volien fer campana… 🙂

    Si voleu practicar l’estructura de la nota, us deixo aquest enllaç. Hi trobareu dues activitast (la 6 i la 7) que us poden ajudar. Si les feu, tingueu en compte que hi ha un error en una activitat quan apareix la signatura. Algú sap quin és?

    Ah! Recordeu que, si voleu, podeu portar algun llibre en català per a l’activitat de Sant Jordi. L’últim dia per portar-los és el divendres 19 d’abril. Us hi animeu?

    Fins demà,

    Lourdes Subirà

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share