• 4a sessió Elemental 1

  Bona tarda!

  Avui a classe hem continuat treballant el passat llunyà. Per començar, hem corregit les preguntes que havíeu preparat a la 2a sessió. Bé, n’hem corregit la meitat perquè molts de vosaltres no les havíeu contestat. El proper dia corregirem la 2a part de les preguntes. Les trobareu a la 2a diapositiva de l’entrada dedicada a la 2a sessió.

  A continuació, hem passat a parlar de l’amistat. Hem fet i corregit l’exercici 8 del quadernet i heu explicat com vau conèixer el vostre millor amic o la vostra millor amiga. Hem parlat també dels aspectes que caben en l’amistat i els que no hi caben (pàg. 19). Aquí hi ha hagut opinions diferents. 🙂

  A la segona part de la classe hem parlat de viatges. Hem conegut una noia que va anar a París i que es va enfadar amb el xicot, oi? Es tracta de l’Anna Roig i la cançó Bigoti vermell. Us deixo la lletra de  bigoti vermell per si no heu vingut i l’enllaç a la cançó. Espero que us hagi agradat.

  Finalment, hem fet la comprensió oral de la pàg. 20 i hem recordat que el proper dia haureu de portar una foto d’un lloc de Catalunya on hàgiu estat i que us hagi agradat. Ah! I de deures: exercicis 6 i 7 del quadernet.

  Bon cap de setmana!

 1. Irina

  19 abr. 13
  21:05 #

  Hola Lourdes em vaig fer molta gràcia escoltar la cançó de l,Anna Roig
  Bon cap de setmana a tu també!

 2. anna

  22 abr. 13
  0:03 #

  Bona nit Lourdes,
  em vaig de vacances demà y tornare’ el dia 30 de aquest mes. M’agradaria si poguessis escriure els temes que s’expliquen a la classe y els deures que tenim que fer perquè jo em puc posar al dia. Moltes gràcies y fins aviat.
  Anna

 3. Lourdes

  22 abr. 13
  9:03 #

  Bon dia!

  Irina, m’alegro que t’agradés la cançó. Si en vols més informació, aquesta és la pàgina web del curs:

  http://www.annaroigilombredetonchien.com/

  Anna, cap problema. Pots anar llegint les entrades i així sabràs que anem fent. Passa-t’ho molt bé!

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share