• 8a sessió Elemental 1

  Bon dia a tothom!

  Com va? Ahir vam començar la sessió repassant el futur i fent-nos un bombardeig de preguntes del futur. Com que era dijous i els dijous toca menjar paella, la cançó que ens va acompanyar durant aquesta activitat va ser la que encapçala aquesta entrada: Dijous paella. Us agrada? La coneixíeu?

  A continuació, vau acabar de preparar l’itinerari per a la coral que acollirem i vam parlar dels transports que utilitzaríem per desplaçar-nos d’un lloc a un altre. Vam quedar que aniríem a dinar al 7 portes, oi? Doncs ja podem començar a fer guardiola… 🙂

  Tot seguit vam repassar els ordinals (pàg. 193) i vam fer l’exercici de la part inferior de la pàg. 28 del llibre.

  Vam dedicar la 2a part de la classe a parlar de receptes i menús. Com que no sé fer una truita, em vau intentar ajudar i em vau explicar com fer-la. Primer em vau detallar els ingredients que necessitaria i, a continuació, em vau donar instruccions. Recordeu com me els vau donar?

  1. cal + infinitu
  2. haver de + infinitu
  3. imperatiu

  Us vaig passar una recepta d’una amanida i vam emplenat buits amb l’imperatiu. Ho vau fer molt bé i, per tant, vam passar a elaborar el menú del dinar popular que farem amb la coral (pàg. 26 i 27).  Us vaig demanar que triéssiu un dels primers plats i que us fixéssiu en si utilitzaven alguna de les estructures anteriors. El proper dia ho posarem en comú.

  Per a aquest cap de setmana tenim alguns deures: ex. 2, 3, 4 i 6 (pàg. 8-12 del quadernet). Per cert, María, aquí tens la lletra de Paraules d’amor: lletra Espero que t’agradi.

   

  Bon cap de setmana!

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share