• 11a sessió Elemental 1

  Bon dia!

  Ahir vam començar la sessió corregint els deures: exercicis 5, 7 i 8 (pàg. 12-14). A continuació vam pensar situacions que podien provocar que haguéssim de reorganitzar el lloc on vivim (naixement, adopció, àvia que ve a viure amb nosaltres…). Vam dividir la classe en grups i cada grup va haver de reorganitzar el plànol de la pàgina 34 per tal d’adaptar-se a la nova situació. Així, hi va haver alguns grups que van enderrocar algunes parets, altres van haver de comprar mobles…

  A continuació, vam llegir la descripció d’un llit (pàg. 35) i vam parlar de mobles. Si no vau venir a classe, mireu-vos el vocabulari que trobareu al final del llibre (pàg. 194-195) de mobles i adjectius. Finalment, vam descriure un dels mobles que havíem de comprar per adaptar-nos a la nova situació i com havia de ser. Per exemple, la Paqui i la Nieves deien:

  Volem una tauleta que sigui de vidre i que tingui les portes de fusta blanca

  Vam necessitar, doncs, el present de subjuntiu per expressar aquests desitjos o necessitats. Teniu la teoria a la pàg. 195. Per practicar una mica, vam fer l’exercici 4 de la pàg. 17 del quadernet. No patiu perquè demà continuarem treballant aquest temps verbal.

  Finalment, vam acabar la sessió amb un exercici de comprensió oral (pàg. 36) on un home buscava una calaixera.

  Fins demà,

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share