• 13a sessió Elemental 1

  Bona nit a tothom!

  Avui hem començat la sessió corregint els deures (exercicis 1, 2, 3 i 5 del quadernet). A continuació, per acabar de repassar el present de subjuntiu heu decidit de dos en dos com ha de ser la vostra parella ideal. Aquest n’és el resultat. Déu n’hi do!

  A la segona part de la sessió, hem fet l’exercici de comprensió oral de la pàg. 37, hem parlat de les normes de convivència no escrites i hem observat les característiques d’un missatge electrònic. Les recordeu?

  Finalment, hem valorat les avaluacios inicials de la Mónica, la Carme i el Juan. Pel que fa a la resta, cap problema, feu directament les avaluacions finals i porteu-me-les dijous o dimarts vinent. Recordeu que aquests documents s’han d’incloure al portafolis. Si no heu vingut, aquest és el document que us he donat avui: avaluació final U3 E1

  Bé, això és tot. Fins dijous!

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share