• 14a sessió Elemental 1

  Bon dia!

  Com ha anat el cap de setmana? Heu descansat? Bé, dijous vam començar a treballar la 4a unitat. Vam començar dient quan havíem nascut (dia i mes de l’any) i quin és el nostre horòscop. A continuació, vam llegir els textos de la pàgina 40 i vam dir si hi estàvem d’acord o no.

  Ens vam fixar en els quantitatius (pàg. 197), en el pronom ho i en l’estructura estar d’acord amb. Ho recordeu? També ens vam fixar en el vocabulari (el teniu en un quadre a la pàg. 197). Tot seguit us vau descriure en un full sense dir el nom i després vam llegir els textos i vam haver d’encertar qui els havia escrit. Per exemple, recordo que la Irina es definia com a creativa o que la Paqui era lleó mentre que la Daniela era balança.

  Durant la segona part de la sessió, vam fer l’activitat 3 de la pàgina 43. Vam aprendre què volia dir estar de mala lluna, estar més content que un gínjol, enfilar-se per les parets o treure de polleguera. Finalment, vam tancar la sessió fent un exercici de comprensió oral (pàg. 41). Era una mica ràpid, oi? I hi havia un munt de vocabulari… Ho vau fer molt bé. 🙂

  De deures, hem de fer els exercicis 6 i 8 (pàg. 19-20 del quadernet). Ahh! Recordeu que dimarts anirem a un assaig dels castellers. Així que, si ens hi voleu acompanyar, ja ho sabeu. Ens trobarem a les 19 h a l’esplanada de davant de la biblioteca. No patiu perquè a classe us ho recordaré.

  Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share