• 17a sessió Elemental 1

    Bon dia a tothom!

    Ahir vam començar la sessió corregint els deures (exercicis 1, 2, 3 i 4 de les pàg. 21-23 del quadernet) i em vau entregar la tasca final de la 4a unitat.

    A continuació vam començar a preparar la cloenda. En primer lloc, us vaig donar una conversa desordenada i la vau haver d’ordenar. Us servien de pistes els interrogatius quants i quantes, per exemple. Un cop ordenada la conversa, vam comprovar si ho havíem fet bé veient el vídeo protagonitzat per companys dels cursos de català. Oi que ho fan bé? A continuació, us vaig demanar que ens fixéssim en els pronoms que apareixien en el text i en els interrogatius. Així, vam repassar l’ús del pronom en. Si no vau venir, aquesta és la transcripció del vídeo:guió vídeo

    A més, vam parlar dels pronoms el, la, els i les i us vaig demanar que afegíssim una pregunta del venedor referida a cada un dels productes que demanava la Maria on aparegués un d’aquests pronoms. Així, vam afegir:

    Com els vols? (parlant dels tomàquets)
    Com el vols? (parlant de l’enciam)
    Com les vols? (parlant de les pomes)

    A més, també hi afegíem la resposta de la Maria on també necessitàvem el pronom. No patiu, perquè dimarts ho repassarem, ja que hem avançat un dels continguts de la 5a unitat.

    A l’última part de la sessió us vaig demanar que penséssim en una activitat a partir d’aquest vídeo perquè la resta de companys la poguessin resoldre el dia de la cloenda. La veritat és que van sorgir tres propostes molt interessants. 🙂 Si m’ho permeteu, me les reservo, perquè siguin una sorpresa. No sé si els companys llegeixen les nostres entrades… Demà posarem fil a l’agulla per acabar de preparar-les i començarem la 5a unitat.

    Finalment, recordeu que demà dijous (o a tot estirar dimarts vinent) heu d’entregar el portafoli. Per tant, porteu tots els documents que tingueu.

    Fins demà,

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share