• 17a sessió Elemental 1

  Bon dia a tothom!

  Ahir vam començar la sessió corregint els deures (exercicis 1, 2, 3 i 4 de les pàg. 21-23 del quadernet) i em vau entregar la tasca final de la 4a unitat.

  A continuació vam començar a preparar la cloenda. En primer lloc, us vaig donar una conversa desordenada i la vau haver d’ordenar. Us servien de pistes els interrogatius quants i quantes, per exemple. Un cop ordenada la conversa, vam comprovar si ho havíem fet bé veient el vídeo protagonitzat per companys dels cursos de català. Oi que ho fan bé? A continuació, us vaig demanar que ens fixéssim en els pronoms que apareixien en el text i en els interrogatius. Així, vam repassar l’ús del pronom en. Si no vau venir, aquesta és la transcripció del vídeo:guió vídeo

  A més, vam parlar dels pronoms el, la, els i les i us vaig demanar que afegíssim una pregunta del venedor referida a cada un dels productes que demanava la Maria on aparegués un d’aquests pronoms. Així, vam afegir:

  Com els vols? (parlant dels tomàquets)
  Com el vols? (parlant de l’enciam)
  Com les vols? (parlant de les pomes)

  A més, també hi afegíem la resposta de la Maria on també necessitàvem el pronom. No patiu, perquè dimarts ho repassarem, ja que hem avançat un dels continguts de la 5a unitat.

  A l’última part de la sessió us vaig demanar que penséssim en una activitat a partir d’aquest vídeo perquè la resta de companys la poguessin resoldre el dia de la cloenda. La veritat és que van sorgir tres propostes molt interessants. 🙂 Si m’ho permeteu, me les reservo, perquè siguin una sorpresa. No sé si els companys llegeixen les nostres entrades… Demà posarem fil a l’agulla per acabar de preparar-les i començarem la 5a unitat.

  Finalment, recordeu que demà dijous (o a tot estirar dimarts vinent) heu d’entregar el portafoli. Per tant, porteu tots els documents que tingueu.

  Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share