• 18a sessió Elemental 1

  foto bonaBon dia a tothom!

  L’altre dia vam començar la classe fent un “speed dating”. Crec que es diu així en anglès. Ens va servir per practicar l’expressió oral i fer preguntes per conèixer una altra persona (aficions, feina…) i donar informació sobre nosaltres. Van sortir unes parelles curioses. 🙂 No sé per què el Juan va tenir tan èxit… 🙂

  A continuació, vam enllestir les proves per a la cloenda i vam passar a fer l’autoavaluació. Si no vau venir, aquest és el document que us vaig donar: autovaluació final El primer que vam fer va ser fer una llista amb tot el que hem fet durant el curs. És la foto que encapçala aquesta entrada. Després de posar-la en comú, us vaig demanar que féssiu la 2a part del full de deures a casa i que l’afegíssiu al portafolis. Avui hi farem una ullada. 🙂

  Durant la segona part de la sessió, vam veure el pronom HI. El recordeu? El trobareu a la pàgina 49 del llibre. A més, vam recordar també els pronoms El, LA, ELS i LES.

  De deures, hem de fer els exercicis 3 i 4 (pàg. 29 i 30 del quadernet).

  Fins després,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share