• El CNL Eramprunyà presenta dues bones pràctiques a les II Jornades aprendre llengües al segle XXI

    El CNL Eramprunyà va ser present a les II Jornades aprendre llengües al segle XXI que van tenir lloc a Barcelona els dies 26 i 27 de juny i que van aplegar més d’un centenar de professionals de l’ensenyament de llengua catalana per a adults.

    El dia 26 de juny Griselda Encinas, Olga Franzi i Maria Miret (del SLC de Gavà) van presentar Una proposta d’unitat didàctica: la radionovel·la, una mostra d’unitat didàctica diferent, que vol potenciar l’adaptabilitat del currículum, la creativitat i el treball en equip de l’alumnat a través de l’elaboració d’una radionovel·la.

     

    El dia 27 de juny es va presentar el documental Tasca a la carta. Vídeos per i per a principiants en què intervenen Núria Comas i Lourdes Subirà (del SLC de Castelldefels).Aquest reportatge, filmat en el transcurs de la Cloenda dels cursos de català i del VxL, reflecteix el procés de creació de la sèrie de vídeos Converses quotidianes a partir del testimoni de l’alumnat que hi va participar.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share