• Elemental 2 (25 i 27 de novembre)

  Hola a tothom!

  Aquesta setmana ha estat força especial…

  Dilluns vam començar la unitat 4, en què preparareu un viatge virtual. Recordeu que dilluns podeu portar informació sobre la destinació que heu escollit; d’aquest manera, el disseny de l’itinerari serà encara més real! També heu de fer els exercicis 1 i 2 de les pàg. 23-24 del quadern.

  Dimecres, entre el fred i una fina pluja, vam anar a l’Agrupació de Cultura Popular, on vam disfrutar d’un assaig dels Bastoners de Castelldefels. I dues companyes nostres, la Irina i la Sandra, es van animar a participar-hi i ens van deixar a tots amb la boca oberta… 😮 Semblava que ho haguessin fet tota la vida!

  Aquí les teniu, amb les seves “armes” a la mà (si cliqueu sobre la foto, veureu la imatge ampliada). Bon cap de setmana!

  bastoneres

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share