• 15a sessió Elemental 3

  Bona nit,

  Avui hem acabat de repassar el model de prova (comprensions orals, lectores i expressió oral). Pel que fa a l’expressió oral, com que ens feia una mica de mandra el tema que proposava el model de prova, m’heu aconsellat què fer per no posar-me nerviosa el dia de la prova. Ho heu fet a partir d’aquestes estructures:

  1) Jo, si fos tu, + condicional

  2) Has de + infinitiu
  Cal que + present de subjuntiu
  Imperatiu

  3) Jo t’aconsellaria que + pretèrit imperfet de subjuntiu

  Així doncs, alguns dels consells que m’heu donat són els següents:

  Jo, si fos tu, prendria una til·la la nit abans per dormir bé

  Has de fer exercicis de relaxació

  Cal que facis exercicis de relaxació

  Fes exercicis de relaxació

  Jo t’aconsellaria que no prenguessis gaire cafeïna

  Crec que m’heu ajudat força. 🙂 Finalment, hem posat en comú allò que hem treballat durant el curs i hem recordat que dijous vinent s’ha d’entregar el portafoli. Els documents que ha d’incloure són els següents: avaluació inicial unitat 1, avaluació final unitat 1, avaluació inicial unitat 4, avaluació final unitat 4 i autoavaluació. Si no heu vingut avui, aquest és el document que he donat: autovaluació final

  Recordeu que heu d’explicar què heu fet per mantenir els 20 punts de curs. I això és tot. Repeteixo: no estic gens nerviosa perquè estic convençuda que la prova anirà bé. 🙂 Per tant, si teniu algun moment de nervis, recordeu el “teatre” dels veïns.

  Una altra cançó de regal. 🙂

  Fins dimarts,

  Lourdes

 1. Raquel Garcia

  05 des. 13
  0:24 #

  Hola,

  Algú em puc ajudar, on puc trobar la primera part de l´avaluació final i si hi ha alguna coseta important que parlàssiu els altres dies

  Moltes gracies,

  Raquel

 2. Yackie

  07 des. 13
  14:41 #

  Fins dimarts… amb alegria i una mica de til-la o tequila??? jijiji….petons

 3. lsubira

  09 des. 13
  12:30 #

  Yackie,

  Ara m’has fet riure. Amb el que vulgueu, però no us passeu, que no entendré la lletra. 😉

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share