• Bàsic 1. Donar indicacions per arribar a un lloc

    Indicacions

    www.flickr.com/photos/meiker

    Primerament, us demano ajuda. Ja sabeu que jo no visc a Castelldefels i no conec gaire la ciutat. Sóc a la Biblioteca i vull anar a peu a la Universitat Politècnica de Castelldefels. Em podeu donar les indicacions necessàries per arribar a la meva destinació? Espero que sí!
    Cliqueu Aquí i trobareu el plànol de Castelldefels.

    En segon lloc, ja hem començat la unitat 4, que treballa especialment els verbs per explicar què fem habitualment. Si voleu practicar més:
    Accions quotidianes

    També us enllaço una altra pàgina web que us pot ser útil per al nivell bàsic: Galí

    Per últim, us recordo els deures: pàg. 55 (ex. 5 i 6) i pàg. 56 (ex. 7, 8 i 9).

    Ah! i recordeu que ja s’acosta el Nadal. Us vaig demanar, si és possible, que portéssiu a classe alguna cançó nadalenca típica del vostre lloc de naixement. Per anar fent boca:
    Nadales en català

    pessebre

    www.flickr.com/photos/rafelmiro
    Bon cap de setmana!

  1. Maria

    14 des. 13
    23:37 #

    Surt de la biblioteca al carrer Bisbe Urquinaona, gira a l’ esquerra i trobaràs el carrer Albert Einstein. Baixa el carrer Albert Einstein. Quatre carrers més enllà trobaràs l’ avinguda Constitució i gira a la dreta. Segueix recte i cinc carrers més enllà gira a l’ esquerra i trobaràs l’ avinguda Pineda. Segueix l’avinguda recte i tomba la quarta cantonada a l’ esquerra. Segueix recte i trobaràs la Universitat Politécnica al fons.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share