• 1a sessió Intermedi 2

    Benvinguts i benvingudes!

    Ahir vam començar el curs Intermedi 2. Com que la majoria ja us coneixíeu, vam fer una presentació una mica diferent. És a dir, per parelles us vau presentar i en acabat cadascú de vosaltres va haver de presentar la seva parella incorporant-hi una mentida. Per exemple, algú va dir que el Rafa tenia 4 fills, que el Tadeusz havia estat pilot o que la Marga tenia una nova mascota. 🙂

    A continuació, la M. Pilar i el Rafa van fer preguntes relacionades amb el curs que la resta vam intentar contestar. Espero que els ajudéssim a resoldre els dubtes. Si no vau venir, vaig repartir aquest document:calendari – 2n trimestre

    Finalment, vau escriure unes presentacions. Les podeu escriure com a comentari, si us plau? Ens serviran com a apunt de partida. Som-hi?

    Fins demà,

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Andrea

    15 gen. 14
    13:08 #

    Som l’ Andrea i el José Luis, avui hem començat el curs de intermedi 2.
    Hem de fer una presentació d’ aquest curs: què hi farem? i com ho farem?
    La Lourdes ens ha dit que continuarem treballant de la mateixa forma que en l’ intermedi 1.
    Farem exercicis, dictats i treballs en grup.
    Començen amb molta il.lusió i ganes de aprendre.

  2. Rafael Fuertes

    15 gen. 14
    13:09 #

    Hola,
    Som el Juan, la Noelia y el Rafa. Hem fet un grup de treball per fer una presentació. Hem començat el curs intermedi 2. La nostra professora es diu Lourdes i ens ha demanat aquesta presentació. A la Noelia li fa molta mandra aquest horari perquè la pobre treballa a la nit i li costa molt llevar-se al matí. El Juan ens fa riure molt perquè sempre té un història per contar, i no li agrada TV3. El Rafa es nou a classe i hi haurà de “patir” la companyia de la resta.
    Adéu-siau

  3. Tadeusz

    15 gen. 14
    16:46 #

    Castelldefels, 14//01/2014

    Hola,
    Bon dia.
    Hem començat la primera classe del intermedi 2 mòdul 1.
    Som tres persones al nostre grup.
    Els nostres noms són: Sybille, Fran i Tadeusz
    Ens agradaria aprofundir els nostres coneixements de Català i aprofitar al màxim les classes , per aprovar el examen final i també usar aquesta llengua en la vida quotidiana.
    Ens ho passem molt bé a les classes, perquè també al mateix temps son molt divertides.
    En nom del grup:
    Tadeusz

  4. M. Pilar

    15 gen. 14
    23:34 #

    Som Magda, Miguel i Mª Pilar. Estem fent el nivell Intermedi 2 de Català. Avui és el primer dia de classe amb Lourdes, la nostra professora i aquest és el primer exercici escrit que fem.
    Esperem millorar els nostres coneixements i capacitat d’expressió. Comencem el curs amb molta il.lusió i ganes d’aprendre el més possible.
    Gràcies a que ens hem afegit dos alumnes nous al grup, ara som un total de tretze i som prous per portar a terme el curs.
    Castelldefels, 14 de gener de 2014


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share