• 1a sessió Intermedi 2

  Benvinguts i benvingudes!

  Ahir vam començar el curs Intermedi 2. Com que la majoria ja us coneixíeu, vam fer una presentació una mica diferent. És a dir, per parelles us vau presentar i en acabat cadascú de vosaltres va haver de presentar la seva parella incorporant-hi una mentida. Per exemple, algú va dir que el Rafa tenia 4 fills, que el Tadeusz havia estat pilot o que la Marga tenia una nova mascota. 🙂

  A continuació, la M. Pilar i el Rafa van fer preguntes relacionades amb el curs que la resta vam intentar contestar. Espero que els ajudéssim a resoldre els dubtes. Si no vau venir, vaig repartir aquest document:calendari – 2n trimestre

  Finalment, vau escriure unes presentacions. Les podeu escriure com a comentari, si us plau? Ens serviran com a apunt de partida. Som-hi?

  Fins demà,

  Lourdes

 1. Andrea

  15 gen. 14
  13:08 #

  Som l’ Andrea i el José Luis, avui hem començat el curs de intermedi 2.
  Hem de fer una presentació d’ aquest curs: què hi farem? i com ho farem?
  La Lourdes ens ha dit que continuarem treballant de la mateixa forma que en l’ intermedi 1.
  Farem exercicis, dictats i treballs en grup.
  Començen amb molta il.lusió i ganes de aprendre.

 2. Rafael Fuertes

  15 gen. 14
  13:09 #

  Hola,
  Som el Juan, la Noelia y el Rafa. Hem fet un grup de treball per fer una presentació. Hem començat el curs intermedi 2. La nostra professora es diu Lourdes i ens ha demanat aquesta presentació. A la Noelia li fa molta mandra aquest horari perquè la pobre treballa a la nit i li costa molt llevar-se al matí. El Juan ens fa riure molt perquè sempre té un història per contar, i no li agrada TV3. El Rafa es nou a classe i hi haurà de “patir” la companyia de la resta.
  Adéu-siau

 3. Tadeusz

  15 gen. 14
  16:46 #

  Castelldefels, 14//01/2014

  Hola,
  Bon dia.
  Hem començat la primera classe del intermedi 2 mòdul 1.
  Som tres persones al nostre grup.
  Els nostres noms són: Sybille, Fran i Tadeusz
  Ens agradaria aprofundir els nostres coneixements de Català i aprofitar al màxim les classes , per aprovar el examen final i també usar aquesta llengua en la vida quotidiana.
  Ens ho passem molt bé a les classes, perquè també al mateix temps son molt divertides.
  En nom del grup:
  Tadeusz

 4. M. Pilar

  15 gen. 14
  23:34 #

  Som Magda, Miguel i Mª Pilar. Estem fent el nivell Intermedi 2 de Català. Avui és el primer dia de classe amb Lourdes, la nostra professora i aquest és el primer exercici escrit que fem.
  Esperem millorar els nostres coneixements i capacitat d’expressió. Comencem el curs amb molta il.lusió i ganes d’aprendre el més possible.
  Gràcies a que ens hem afegit dos alumnes nous al grup, ara som un total de tretze i som prous per portar a terme el curs.
  Castelldefels, 14 de gener de 2014


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share