• 4a sessió Intermedi 2

  Bon dia!

  Ahir vam començar la sessió revisant les dues últimes presentacions que teníem pendents. A continuació, vau continuar elaborant les fitxes de Paraules encadenades, Flor de nit, L’auca del senyor Esteve, Terra baixa i Antígona.

  Durant l’última part de la classe, us vaig donar un fragment a cada grup del manifest que Dario Fo va escriure l’any passat amb motiu del Dia Mundial del Teatre. Cada grup en tenia un fragment. Us vaig plantejar un repte: encabir-hi 5 paraules que jo us donava i després llegir el fragment modificat als companys per veure si detectaven les paraules que no apareixien al text original. Vam veure 3 fragments i, per tant, van aparèixer 15 paraules:

  De moment no penjo el text original per no fer trampes. 😉 Dimarts descobrirem per què les necessitem.

  Bon cap de setmana!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share