• 5a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  Ahir vam començar la sessió detectant les paraules intruses que havíeu afegit al text de Dario Fo. Aquestes són les paraules:

  I aqueí teniu el text orignal: activitat teatre i dièresi 😉

  A partir de les paraules intruses, vam comentar els usos de la dièresi. Per practicar una miqueta més, vam fer els exercicis 1 i 2 de la fotcòpia que us vaig donar la setmana passada. Vam dir que de deures faríem l’exercici 3.

  Durant la 2a part de la sessió, vam continuar treballant les fitxes de les obres de teatre. Us les vaig tornar revisades i amb algunes indicacions perquè busquéssiu informació a l’Optimot, per exemple. Vam dir que demà cada grup explicarà l’obra de teatre i l’autor que ha descobert al llar d’aquesta unitat. Recordeu que tots els membres del grup heu d’intervenir-hi. A més, també ens explicareu quina informació heu buscat per corregir els pocs (poquíssims en realitat) errors que hi havia a les fitxes.

  I això és tot. Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share