• 8a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  Ahir vam començar la sessió millorant un text que us vaig presentar amb informació del Teatre Victòria. El text estava ple de paraules poc precises. Si no vau venir, aquí el teniu: text teatre victòria – paraules imprecises I aquest és el text original: text teatre victòria

  A continuació us vaig regalar un post-it que contenia un adjectiu i vau inventar una història en què us sentíeu així. Quan acabàveu d’explicar la història els altres opinàvem sobre com us devíeu haver sentit. Com que no ho sabíem del cert, necessitàvem la perífrasi de probabilitat. La recordeu?

  deure + infinitiu

  I això és tot. Bon cap de setmana!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share