• 9a i 10a sessió Intermedi 2

    Bon dia,

    La setmana passada vam repassar la perífrasi de probabilitat i alguns adjectius que havien aparegut la setmana anterior. Si no vau venir, el proper dia demaneu-me la fotocòpia dels exercicis.

    També vam començar a elaborar una fitxa amb la informació del teatre que havíem triat. Com us vaig avançar, n’acabarem fent una presentació oral. Vau pensar, també, 5 o 6 preguntes relacionades amb el teatre per fer als vostres companys. Ens van servir per repassar els interrogatius i per introduir els pronoms que necessitàvem per respondre. Els recordeu? Van aparèixer el complement directe, el complement indirecte i el complement circumstancial.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share