• Dietari I3 20/2/14

    Castell de foc1Hem començat corregint els deures sobre la H i la L·L i heu rebut les redaccions corregides que havíeu entregat la setmana passada.

    A continuació, hem fet un exercici extret del model de prova que hi ha a la web del cpnl.

    Un cop fet l’exercici hem fet grups. Amb aquests grups farem l’última activitat avaluable del curs, una exposició oral. Aprofitant que la unitat que començarem tracta el tema de les festes populars, cada grup exposarà un festa tradicional catalana.

    Per fer-ho, primer de tot ens hem de documentar. Individualment buscarem informació. Una web que ens pot anar bé és www.gencat.cat/cultura. Allà hi trobem l’apartat Cultura popular i associacionisme > Festes i espectacles > Patrimoni festiu(al marge dret de la pantalla).

    Això ho heu de fer de deures. El proper dia, exposareu al grup la vostra idea i, entre tots, decidireu quina festa voleu exposar.

    Si voleu, podeu utilitzar el projector per passar un power point, imatges, vídeos o el que us interessi.

    Hem acabat jugant al gran dictat. Aprofitant els grups, he passat unes fotocòpies que havíeu de resoldre en un temps limitat. Encara ens queda alguna altra prova per fer amb l’ordinador, però la farem un altre dia.

    Bon cap de setmana!

     

    Imatge extreta de www.visitsitges.com

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share