• 15a i 16a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem fet les exposicions orals. Us vull felicitar de nou perquè ho heu fet molt bé. Així doncs, enhorabona! Ja sabeu que si voleu la gravació de la vostra intervenció oral la podeu demanar als companys que us van avaluar.

  Un cop fetes les exposicions orals, hem començat la 3a unitat. Vam encetar-la emplenant els espais buits d’aquest text amb alguns verbs. Si no vau venir, aquí el teniu: verbsA continuació, vam veure els verbs regulars de la 2a conjugació i de la 3a. A més, també vam comentar algun participi irregular (ofert del verb oferir, per exemple).

  Vam dir que durant la 3a unitat redactaríem una cara per informar els companys dels altres cursos de les activitats que tenim programades per commemorar el Dia Mundial del teatre. Abans de fer-ho, vau dir quins són els elements que ha de contenir una carta. El resultat és aquest.

  data / lloc / salutació / presentació / cos / conclusió / comat / signatura / emissor

  La setmana vinent n’analitzarem alguns models i la redactarem. De moment, si voleu practicar els verbs, us deixo aquest enllaç: Itineraris d’aprenentatge Fixeu-vos només en l’apartat dedicat al model de conjugació regular de la 2a i 3a conjugació. No feu els irregulars encara! 😉

  Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share