• Suficiència 1. Llegim en veu alta

  lectura

  www.flickr.com/photos/blue_mountains_library

  Dilluns vau comentar per parelles la lectura del conte que us vaig donar per llegir a casa. Prèviament vau buscar les paraules que no coneixíeu i vau intentar comprendre el text. Vau comentar si us havia agradat o no i per què. Hi va haver opinions per a tots els gustos. El contes que vau llegir van ser: Dissabte de bruixes (Històries de l’imaginari. Quaderns de cultura popular), La gran decisió (Joan Agut, Matadors & cia), Entre tot i res (Joan Barril, El Periódico, 6 de febrer del 2005), Quieta nit (Pere Calders, Cròniques de la veritat oculta), El dia de cada dia (Quim Monzó, Guadalajara) i Precipicis (Maria Mercè Roca, L’escrivent i altres contes). (Extrets del llibre Fem-ho fàcil. Suficiència 1. Ed. Barcanova)

  Si voleu conèixer més sobre els contistes catalans:
  El conte

  Com que el nostre objectiu és fer una lectura expressiva del conte escollit vam parlar també de com havia de ser una bona lectura en veu alta i també vam escoltar:

  L’últim metro de la matinada

  Dimecres amb un altre text vau assajar la lectura en parelles. Vau resumir oralment el conte que havíeu llegit i vau decidir quin llegireu la setmana que ve.

  Us enllaço el document amb els objectius d’aquestes últimes classes:

  UNITAT 3 S1 Objectius

  De deures us heu de mirar les fotocòpies que us vaig passar sobre l’estil directe i l’estil indirecte.

  No us canseu! i cuideu-vos especialment la veu!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share