• 19a i 20a sessió Intermedi 1

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem acabat les intervencions orals. La veritat és que ho heu fet molt i molt bé. Malgrat que els nervis han estat força presents, heu fet intervencions molt interessants i heu transmès moltes emocions. Així doncs, felicitats! Aquí teniu les cançons que acabaran de completar la banda sonora d’aquest curs. Són les que ens van presentar la Tere, la Diana, l’Enrique, l’Antonia, el Paco, l’Antonio, l’Encarni, la Corina, el Thomas, la Nao i la Lara.  Gaudiu d’aquesta setmana de descans!

  Lourdes

 1. Carme

  31 març 14
  22:34 #

  Hola Lourdes,demà no podré venir a clase,vindré el dijous.

  1. lsubira

   01 abr. 14
   12:15 #

   Carme,

   Gràcies per avisar i fins dijous!

   Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share