• 3a i 4a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem continuat treballant en el projecte. Vam acabar la sessió concretant quin joc farà cada grup i, a més, vau elaborar una fitxa turística. Ahir en vam revisar una (la dedicada a la zona volcànica de la Garrotxa) i de deures heu de revisar-ne una altra (la dedicada a la Pedrera). Si no vau venir, no patiu: ja us les donaré a la tornada.

  A més, aquesta setmana hem vist algunes pistes per saber quan porten accent obert o tancat les es i les os. També vam veure la perífrasi de probabilitat i alguns estats d’ànim. Per fer-ho, per parelles vau pensar en una situació en què us poguéssiu sentir d’aquella manera i ens la vau explicar. Per exemple, algú ens va explicar que havia agafat el mòbil del xicot i havia vist una conversa amb una altra noia que no li va agradar. Després d’esbroncar la seva parella, li va confessar que era la seva cosina. Recordeu com es va sentir? 🙂

  Si voleu practicar una mica més, podeu fer els exercicis d’accentuació que trobareu al llibre Curs de llengua catalana (nivell B) que trobareu a l’apartat dedicat als recursos per a l’aprenentatge de la dreta de la pantalla. Trobareu la teoria a les pàg. 21 i 23 i, si voleu, podeu fer els exercicis 6,7, 8, 11, 12 i 13. Ja veureu que teniu la solució al final. I si voleu repassar la perífrasi de probabilitat, ho podeu fer en aquest enllaç.

  I això és tot. Gaudiu de la Setmana Santa!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share