• Pirates a Castelldefels

  pirates
  El proper diumenge 27 d’abril al Teatre Plaza es podrà veure el musical Pirates a Castelldefels. Maria Josep Udina, voluntària del Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, n’és la lletrista. La música és de Pep Solé.

  Aquest musical, que parteix d’un conte escrit l’any 2006 per Pep Solé i M. Josep Udina, serà estrenat per la Coral Ventijol amb motiu del seu 30è aniversari. Hi participen, a més de la Coral Ventijol, nens i nenes de diferents escoles de Castelldefels, de l’IES J.L. Sert i la Coral Els Follets de Ripoll. Hi haurà acompanyament instrumental i, entre cantaires i actors, hi participaran més de cent persones.

  Si no hi podeu assistir aquest diumenge, tindreu una segona oportunitat l’11 de maig a les 17.30 h.

  Pirates a Castelldefels
  27 d’abril i 11 de maig a les 17.30 h
  Teatre Plaza
  Entrades: 4 euros

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share