• 5a i 6a sessió Intermedi 2

    Bon dia,

     

    Aquesta setmana vam començar repassant l’accentuació i corregint els deures que teníem poendents (exercici 7.6 del dossier). També vam revisar algunes fitxes turístiques. En concret, vam fixar-nos en la deidcada a la Font Màgica de Montjuïc i a la dedicada a la Casa Milà. Estaven molt bé. De deures, heu de fer una ullada ala fitxa del triangle de Dalí.

    Vam continuar treballant el projecte dels jocs i després de veure algunes instruccions de jocs (Memory, la Mona i Si l’encerto, l’endevino), vau preparar les instruccions del vostre joc. Us vaig proposar un repte: encabir-hi les paraules que us vaig donar. Així doncs, les paraules que vau intentar encabir van ser les següents:

    Us vau adonar que aquestes paraules teníen un tret en comú: estaven relacionades amb el tema de la dièresi. La setmana vinent mirarem de treure’n l’entrellat.

     

    Finalment, com que era Sant Jordi, també vam llegir un fragment del Cerezo rosa (una naracció de Ramon Solsona). Vau contestar unes preguntes, en vau llegir el fragment i en vau proposar un final. Després de llegir les vostres propostes, vam comprovar quin era el final original. Si no vau venir, aquí trobareu l’activitat Cerezo rosa i el text. No us direm res més, oi?

     

    I això és tot. Fins dimarts!

     

    http://www.youtube.com/watch?v=mi7UmCXaeYA

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share