• 7a sessió Intermedi 2

  foto (1)

  Bon dia,

  Aquesta setmana ha estat ben curta. Ahir vam recordar les paraules intruses que apareixien a les instruccions dels jocs. A continuació, vau intentar veure per què duien dièresi o no mirant la teoria que apareix al punt 9 del llibre. A continuació, vam fer els exercicis 9.1, 9.2 i 9.3. De deures, vam dir que faríem el 9.4, 9.5 i 9.6.

  Durant la segona part de la classe, vau introduir la dièresi en els jocs que esteu elaborant. A més, també vam celebrar l’aniversari de la Natalia i vam menjar llaminadures del pastís que va portar el Paco. Mmmmmm! Per molts anys, Natalia! Com que la Montse no va poder venir, no la vam poder felicitar pel seu sant. Així doncs, felicitats, Montse!

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share