• 8a i 9a sessió Intermedi 2

   
  la foto connectors carta
  Bon dia,

  Aquesta setmana hem estat treballant la dièresi. Hem fet els exercicis 9.4, 9.5, 9.6 i 9.7. A més, també vam fer un dictat específic de la dièresi. Si no vau venir i voleu practicar, aquí el teniu: dictat-dieresi Ara no recordo si vam dir de fer els exercicis 9.8 i 9.9 de deures. 🙁 Hauré de menjar cues de pansa… 😉

  A més, també vam jugar a l’oca de l’Intermedi 2. Vam veure que hi havia algunes caselles que encara no podíem respondre. No patiu perquè són aspectes que encara no hem treballat. Si ho recordeu, algunes caselles estaven dedicades als connectors. Dijous vam fer un concurs de connectors i, com que hi va haver empat, tothom va tenir mitja magdalena. 🙂 El resultat és la fotografia que ens ha enviat la Montse i que acompanya aquesta entrada.

  Bé, això és tot. Fins demà,

  Lourdes

 1. Carme

  13 maig 14
  12:22 #

  Hola avui no podré venir estic costipade i amb 39.de febra.
  El dijous si estic bé marchem a FORMENTERA fin el día 21.

 2. Lourdes Subirà

  13 maig 14
  12:30 #

  Hola, Carme,

  Cuida’t molt i passa-t’ho molt bé a Formentera. Quina enveja… 😉

  Lourdes

 3. Carme

  13 maig 14
  15:16 #

  Feré els deures,i aixins anire seguin el curs.
  Fins ala tornada.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share