• Diàlegs absurds a càrrec del taller de teatre Pocavergonya

  foto taller teatre
  El proper 23 de maig el grup de teatre en català “Pocavergonya” presentarà Diàlegs absurds. L’espectacle, d’entrada gratuïta i obert a tota la població, es podrà veure a la Sala Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels a les 18 h de la tarda.

  L’objectiu del taller, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels amb la col·laboració de la Biblioteca Central, és que els participants practiquin el català en un ambient lúdic i distès alhora que treballen la comprensió lectora i la lectura en veu alta.

  Diàlegs absurds

  Divendres 23 de maig (18 h)

  Biblioteca Central (Sala Ramon Fernàndez Jurado)

  C. Bisbe Urquinaona, 19-21

  Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share