• 12a i 13a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem parlat de poesia. Després de veure quines llengües eren presents a l’aula, vam fer una llista de poetes que coneixíem que escrivien en aquestes llengües. Aquest n’és el resultat:

  Us vaig avançar que a la cloenda commemorarem l’any Joan Vinyoli i el 85è aniversari de Miquel Martí i Pol. És per això que us vaig demanar que busquéssiu un poema que us agradés d’un d’aquests dos autors. La setmana que ve els treballarem i acabarem enregistrant-los. 🙂 Vam fer, a més, una activitat en què us demanava que ordenéssiu uns versos en grups d’un poema del Martí i Pol. Després en vam escoltar la cançó que en va fer Lluís Llach. Us la deixo perquè la pugueu escoltar a casa. 🙂

  Finalment, vam continuar preparant el joc. Vam introduir-hi la precisió lèxica i com evitar l’ús incorrecte de “lo”. Si no heu vingut, hem fet els exercicis del punt 32 del llibre: capsa/caixa, full/fulla, esquena/espatllat, calaix/calaixó, adreça/direcció, greix/grassa, dos/dues, tastar/provar, prendre/treure, parar/posar i ser/estar.

 1. Naoko Matsushita

  29 maig 14
  16:45 #

  Hola profe Lourdes 😀
  ho sento molt peró no puc venir a la clase avui.
  Estic resfriada i seria millor quedar-me en casa…
  No feu moltes coses si us plau perquè després no podré recuperar-ho sola… 🙁
  Bon cap de setmana per a tu i a tots companys de clase!!
  Nao
  29 de maig de 2014

 2. Lourdes Subirà

  29 maig 14
  21:28 #

  Hola, Nao,

  Cuida’t molt i ja ens veurem la setmana vinent. Trobaràs la informació a l’entrada que acabo de penjar, però tingues en compte que dimarts farem la classe al Casal de Cultura.

  Bon cap de setmana!

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share