• Quina invitació us agrada més?

  Bona tarda,

  Els alumnes del curs Intermedi 1 i la seva professora, Núria Comas, han estat treballant les invitacions i ens n’han preparat unes quantes per a la cloenda. Ja veureu que totes estan molt i molt bé. Això sí, n’hem de triar una. Podeu votar la invitació que us agradi més? Dijous al matí tancarem l’enquesta i enviarem la invitació guanyadora.

  Carolina, Cat, Irina, Zurima, Silvina, Carol, Marinela, Marilyn, Rosemary, Paqui, Nieves, Carlos, Juan Antonio, M. Jesús, Gema i Núria, moltes gràcies per les invitacions i felicitats per la feina feta!

  invitació 1

  Invitació 2

  invitació 3

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share