• Cloenda cursos de català i del VxL de Castelldefels

    foto cloenda petita

    El passat divendres 13 de juny va tenir lloc la tradicional Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la Llengua al Castell de Castelldefels.

    Durant l’acte es va commemorar l’any Vinyoli, el 40è aniversari de la publicació del Mecanoscrit del segon origen, el 85è aniversari de Martí i pol i el 50è aniversari de la publicació d’Els altres catalans. A més, els assistents van poder conèixer una mica més el Castell alhora que van gaudir de l’actuació del taller de teatre en català Pocavergonya.

    Santiago Barona va donar el tret de sortida a la Cloenda agraint a tècnics, alumnat i voluntariat l’esforç i feina feta. A continuació, Alfons López va oferir una breu explicació del Castell.

    Durant la segona part de l’acte, els assistents van ocupar diferents espais del Castell, on es realitzaven activitats elaborades per l’alumnat prèviament a les aules i relacionades amb les efemèrides que es commemoraven: l’any Vinyoli, el Mecanoscrit del segon origen, Els altres catalans i Miquel Martí i Pol. Si voleu escoltar els poemes recitats per l’alumnat de l’Intermedi 2 , ho podeu fer aquí. Són els poemes que contenien els QR que vam distribuir entre els diferents espais.

    Cançó d’amor (Vinyoli)

    Compliment a Antonio Machado (Martí i Pol)

    Si parlo dels teus ulls (Vinyoli)

    Mare, si fos mariner (Martí i Pol)

    Estimo molt (Martí i Pol)

    Pa torrat (Martí i Pol)

    Finalment, dues representants del curs bàsic 1 van llegir el pregó que havien preparat a classe. L’acte es va cloure amb un refrigeri organitzat per l’alumnat, que va posar punt i final a la Cloenda del curs 2013-2014.

    Moltes gràcies a tots per la vostra participació i col·laboració!

    Galeria de fotografies

    Notícia El Castell digital

  1. carme solé

    27 juny 14
    9:45 #

    Lurdes ,les fotos estan molt.
    lo dels poemas tambe veig que has traballat molt.
    que tinguis bon estiu.
    fins al septembra, una abraça.

    1. lsubira

      27 juny 14
      12:01 #

      Carme,

      Gràcies i igualment!

      Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share