• Elemental 2. Quina classe més bona!

  20141030_180155

  Començo el resum de la setmana amb aquesta foto dels cupcakes de l’Ana. Ara entendreu el títol d’aquesta entrada, oi?

  No cal dir que la classe de dijous va anar molt bé. Primer ens vam endolcir una mica i després vam atacar els pronoms febles.
  L’Ana ens va parlar de la seva afició pastissera, dels ingredients que havia utilitzat per fer els cupcakes i nosaltres ens vam oferir, evidentment, com a conillets d’índies per tastar tot el que vulgui.
  Moltes gràcies, Ana.
  L’Alberto ens va portar un codony perquè n’havíem parlat dimarts i, a més, ens va explicar com és una part molt important de la seva roba de feina: el casc.

  Aquí teniu les fotos:
  Objectes 2

  Després vam acabar de corregir uns exercicis de pronoms febles. Aquest document potser us pot ser útil:
  Pronoms febles
  És la teoria més bàsica dels complements que substituïm més habitualment per pronoms febles.
  També vau llegir per parelles algunes receptes de cuina catalana. Vau assenyalar els pronoms i per a la propera setmana va quedar pendent d’especificar què substitueix cada pronom.
  A més a més, heu de pensar quin producte, aliment o plat voleu presentar als companys fent una petita intervenció oral. Ja podeu anar buscant informació sobre el producte. Aquesta activitat servirà d’avaluació. La setmana que ve decidirem entre tots el guió que haurà de tenir aquesta intervenció.

  Per acabar, us desitjo que passeu una bona Castanyada i que no feu els panellets com ens ensenyen els jugadors dels Barça “Puyol” i “Keita”.
  Els panellets de Puyol. Crackòvia

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share