• Elemental 3. Fem una xerrada

    conferència

    www.flickr.com/photos/littlehuw/8443129600

    Aquesta setmana heu escollit en grups tres temes d’actualitat per tal de fer una xerrada en una escola. Heu discutit sobre l’interès que aporta el tema, a qui pot interessar (pares, educadors, nens…) i quin és el missatge principal que volíeu transmetre.

    Després heu seleccionat un dels tres temes per fer la xerrada. Dijous vam començar a preparar el guió per a l’exposició oral i us vau repartir quina part faria cadascú. (Els que no vau poder venir dijous, ja us comentaran els companys quina part heu de fer). Us vaig avançar també que haureu de fer un cartell que anunciï la vostra xerrada, per tant, podeu buscar imatges que us puguin ser útils per confeccionar-lo.

    A més, us vaig tornar corregit l’exercici d’expressió escrita de la prova model. I també vam practicar els verbs en imperfet de subjuntiu, en condicional i en els temps compostos corresponents.
    D’altra banda, vam enumerar una sèrie d’enllaços que ens poden servir per expressar causa (PERQUÈ, JA QUE, COM QUE), conseqüència (DONCS, PER TANT) i finalitat (A FI DE, PER TAL DE, PER TAL QUE).

    Us deixo una última feina: mireu aquest vídeo

    Vídeo al·lèrgies alimentàries

    Fins dimarts!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share