• 1a sessió Suficiència 3

  Inici del curs suficiència 3

   

  Avui hem començat la classe fent les presentacions personals de cada inici de curs. A veure si no em deixo ningú: Sibille,  Josué, Carles, Josep Lluís, Joan, Paloma, Anna, Jordi, Diana, Andrea, Xavier, Patrícia i Paqui.

   

  La Lourdes avui ens ha explicat sobretot com serà la prova de català C. Llavors ens ha repartit uns documents amb la informació de la prova i alguna de la informació més rellevant és: les dates de la prova són 9 i 11 de juny i la distribució de la nota de la prova és la següent: el 20% és el treball de classe, el 30% és la part de gramàtica i lèxic i el 50% restant és la part d’expressió oral i escrita.

   

  El treball a classe consistirà en la publicació d’una entrada al blog (resum de la sessió d’una classe) i la publicació de dos articles d’opinió ( un sobre l’educació i un altre encara per decidir ) en el diari lliure així com fer un comentari d’unes 100 paraules sobre algun article d’opinió d’un company. Per últim, a classe farem lectures del blog dels resums de les sessions de classe i d’articles d’opinió del diari lliure per practicar l’expressió oral.

   

  L’última mitja hora l’hem dedicat a començar a practicar el lèxic i la gramàtica fent els exercicis de la prova respectius.

  Com anècdota avui era l’aniversari del Jordi i hem fet una mica de pica-pica amb unes galetes que ha portat la Lourdes perquè el Jordi, què és un despistat, no ha portat res.

   

  Nota històrica:

  Avui fa 84 anys, el 14 d’abril de 1931, Francesc Macià va proclamar la República Catalana després de les eleccions municipals de 12 d’abril de 1931 on va obtenir la victòria el líder republicà, fets que portaren a la proclamació de l’Estat Català per part del president Lluís Companys.

   enllaç model prova S3

  models àudio prova S3

  estructura de la prova

  model correcció S3

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share