• Alumnes del curs S2 guien alumnes de les Corts en una visita per Castelldefels

  Dimecres 13 de maig el grup S2 del Servei Local de Català de Castelldefels (CNL Eramprunyà) va fer una visita guiada per la ciutat als alumnes del curs SS de les Corts (CNL de Barcelona).

  Els assistents van poder conèixer alguns dels lloc més representatius de la ciutat: el Teatre Plaza, l’Ajuntament, l’església de Santa Maria, la Biblioteca Central, el Casal de Cultura i el castell. Les explicacions de la primera part de la visita, que havien estat preparades a l’aula, van anar a càrrec de l’alumnat que feia d’amfitrió. La segona part va anar a càrrec d’Alfonso López, tècnic de l’Ajuntament de Castelldefels.

  Aquesta visita és el resultat d’un projecte que l’alumnat ha dut a terme durant el curs S1 i part de l’S2. Després de preparar fitxes dels llocs emblemàtics de les poblacions que comprèn el CNL Eramprunyà i penjar-les en un Google Maps, es va convidar el grup de les Corts a visitar la ciutat i a afegir-se al projecte.

  Felicitats per la feina feta!

   


   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share