• Espectacle a càrrec del taller de teatre Pocavergonya

  El proper 27 de maig el grup de teatre en català “Pocavergonya” presentarà la feina feta al llarg d’aquesta edició. L’espectacle, d’entrada gratuïta i obert a tota la població, es podrà veure a la 1a planta del casal de Cultura de Castelldefels a les 18.30 h de la tarda.

  L’objectiu del taller, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels amb la col·laboració de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, és que els participants practiquin el català en un ambient lúdic i distès alhora que treballen la comprensió lectora i la lectura en veu alta.

  Us hi esperem!

  Espectacle final taller de teatre en català “Pocavergonya”

  Divendres 27 de maig (18.30 h)

  Casal de Cultura

  C. Bisbe Urquinaona, 23-25foto 1

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share