• “El meu amic el gegant” inaugura el XX Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  El 22 d’octubre arrenca el Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels amb la pel·lícula “El meu amic el gegant”. Les projeccions seran dissabte 22 d’octubre (16 h) i diumenge 23 (12 h) als Yelmo Cines del Centre Comercial de l’Ànec Blau.

  Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat i que les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.

  Les pel·lícules que es projectaran d’octubre a gener són les següents:

  El meu amic el gegant (22 i 23 d’octubre)
  Buscant la Dory (12 i 13 de novembre)
  Ice Age. El gran cataclisme (17 i 18 de desembre)
  Mascotes (21 i 22 de gener)

  imatge-reduida

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share