• Ice Age. El gran cataclisme al XX Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels (CINC)

   

  El mes de desembre es projectarà Ice Age. El gran cataclisme als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 17 de desembre (16 h) i diumenge 18 (12 h).

  A Ice Age. El gran cataclisme continua la incombustible amistat del grup d’animals de l’edat de gel. L’obsessió de l’esquirol Scrat per trobar glans provoca que un asteroide vagi de dret cap a la Terra i amenaci l’edat de gel. El peresós Sid, el mamut Manny, el tigre de dents de sabre Diego i la resta de la colla intentaran impedir-ho.

  Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Dins del cicle es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

   

  Ice Age. El gran cataclisme

  Dissabte 17 (16 h) i diumenge 18 de desembre (12 h) 

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  imatge-reduida

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share