• Suficiència 1 (2a sessió)

  Bon dia,

  Ahir vam fer una activitat per conèixer-nos una mica més. Després vam acabar de comentar el dictat del 1r dia. Recordeu què vam dir de l’ús de la ç/c?

  ç + a / o / u

  c + e / i

  Així,

  jo m’esforço

  tu t’esforces

  ell s’esforça

  nosaltes ens esforcem

  vosaltres us esforceu

  ells s’esforcen

   

  A continuació, en grup vau elaborar dos passaparaules amb unes paraules que us vaig donar. Totes les paraules tenien una carctarística en comú: eren diacrítiques. Així, doncs, vam comentar quins són els 15 diacrítics que es mantenen. Si no vau venir, aquí els teniu: és a dir (15 diacrítics)

   

  Finalment, vam comentar com volíem que fos el curs. Vau expressar alguns neguits (poc temps disponible fora de l’aula, repercussió d’una asssitència irregular…). Vam acordar que provarem de treballar per projectes petits (de curta durada) i anirem valorant l’experiència per fer els canvis que calgui. Pel que fa a aquest dietari, vam dir que en parlarem dilluns.

  Finalment, us vaig demanar que, si podeu, deixeu un comentari en aquesta entrada presentant-vos breument.

  Bon cap de setmana!

  Lourdes

 1. Ferran

  19 gen. 17
  18:38 #

  Bona tarda,
  Sóc Ferran Vives, vic a Castelldefels i he començat a assistir a les classes de Català del nivell S-1. Us esperem ¡
  Salutacions,

 2. Francisco

  20 gen. 17
  11:47 #

  Bon dia,

  Sóc Francisco, els companys del curs anterior d’intermedi 3 ja em coneixeu, els nou companys encara no ja que encara no he assistit a cap classe per culpa de la grip. Ens veiem dilluns a classe, per cert, visc a viladecans i espero que aquest curs sigui tan amè i entretingut com els anteriors.

  salutacions

 3. Elvira

  22 gen. 17
  18:53 #

  Holaaaaa,

  Sóc Elvira, vaig començar català el curs anterior de Intermedi-3 com el Ferran i el Francisco , vaig assistir a classe el primer día del nou curs S-2 i ja vaig conèixer algunes companyes noves.

  Ens veiem dilluns,

  Bon diumenge!!!!!!

 4. Elvira

  22 gen. 17
  18:56 #

  Perdó, S-1 , i visc a Castelldefels,

  Adeuuuuu

 5. Marcela

  22 gen. 17
  23:15 #

  Estimats Companys,

  Em dic Marcela i vaig néixer a Puebla, Mèxic, vaig estudiar econòmiques a la universitat de les Amèriques. . Visc a Espanya des de fa 22 anys i en fa 3 que visc a Castelldefels.
  Sóc mestressa de casa i m’agrada molt caminar, viatjar a Mèxic per veure a els meus pares i a tota la família, també gaudeixo molt cuinant, anant al cinema i les classes de català per poder parlar i entendre millor a tothom.

  Salutacions,
  Marcela.

 6. Alba

  23 gen. 17
  17:22 #

  Bon dia,

  Jo soc l’Alba. Visc a Castelldefels des de fa un any i mig.

  M’agrada molt dibuixar i passejar. Estic casada i tinc dos fills.

  Vull apendre el català per motius de treball.

  Fins ara!

 7. nathalie clavero

  25 gen. 17
  11:30 #

  Bona tarda,
  Em dic Nathalie he començat a fer el curs de càtala , perqué volia millorar la meva escritura. Està sent una experiencia molt bona, m’ho paso molt bé a classe i espero aprendre molt.

  Salutaments,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share