• Trolls al XX Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels (CINC)

  El mes de març es projectarà Trolls als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 11 de març (16 h) i diumenge 12 (12 h).

  L’argument se centra en els trolls, unes criatures màgiques, alegres i de colors. El seu món canvia quan els bergens decideixen que són molt bons i se’ls volen menjar. Aleshores en Branch, que és rondinaire i pessimista, i la Poppy, que és la líder optimista, s’uneixen per anar a rescatar els seus amics.

  Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Dins del cicle es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Trolls

  Dissabte 11 (16 h) i diumenge 12 de març (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  Agenda Ajuntament de Castelldefels

  CINC

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share