• Cloenda dels cursos de català i del VxL del Servei Local de Català de Castelldefels

  El passat 15 de juny un centenar de persones (alumnat dels cursos de català, voluntariat del Voluntariat per la llengua i altres usuaris del Servei Local de Català de Castelldefels) van assistir a l’acte de cloenda que va organitzar el SLC d’aquest municipi al Castell.

  L’acte va començar amb la intervenció de Lourdes Armengol, regidora-delegada de Règim Interior, que, en representació de Jordi Maresma, va agrair la feina feta a alumnat, participants en el Voluntariat per la Llengua i equip del Servei Local de Català. A continuació, els assistents van ser conduïts per diferents espais on es van dur a terme activitats per conèixer 5 noms clau de la literatura catalana: Pere Calders, Mercè Rodoreda, Víctor Català, Prudenci Bertrana i Salvador Espriu.

  Enguany, com a novetat, es va instal·lar un fotoreclam per convidar els assistents a fer fotografies durant l’acte i participar en el Concurs fotogràfic #CloendaCast17

  L’acte va acabar amb un refrigeri organitzat per l’alumnat i el SLC.

  Esperem que us ho passéssiu tan bé com nosaltres. Gràcies per la vostra col·laboració i participació. Bon estiu!

  àlbum de fotografies

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share