• Aquest estiu Cicle de cinema infantil en català a Castelldefels

  Del 4 al 7 de juliol tindrà lloc una nova edició estiuenca del Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels. Les projeccions seran a les 17 h als Yelmo Cines del Centre Comercial de l’Ànec Blau.

   

  Enguany, Castelldefels gaudirà d’una edició estiuenca del Cicle de cinema infantil en català (CINC), organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels. El CINC compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  Les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.

  Les pel·lícules que es projectaran són les següents:

  • Capità Calçotets (4 de juliol)
  • El Petit Príncep (5 de juliol)
  • Ballerina (6 de juliol)
  • Els Barrufets. El poble amagat (7 de juliol)

   


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share