• Elemental 1 (9a i 10a sessió)

  pixabay.com/en/red-ridding-hood-backgrounds-1454185/

  Vam començar la classe parlant una mica sobre la pel·lícula (novel·la) La pell freda i sobre l’autor, Albert Sánchez Piñol. Vam fer un tast del que va ser la classe de dijous: el visionat de la pel·lícula. Dimarts que ve comentarem a classe què us va semblar el film.

  Després vam revisar el text sobre la Vall de Núria. Hi faltaven pronoms (HI o EN) i preposicions (A, DE, D’). Vam veure que en el cas dels complements de lloc hi ha molts més casos que se substitueixen per HI, que no pas EN.

  A continuació, vam corregir uns exercicis sobre quantitatius. Crec que ja ens va quedar una mica més clar l’ús de gaire, gens, cap i res.
  Per acabar, van parlar els tres grups que quedaven:

  El grup de Viladecans van parlar sobre l’ermita de sant Ramon.
  Ermita de sant Ramon

  Un altre grup va parlar del Castell de Castelldefels:
  El Castell de Castelldefels

  I per acabar, el darrer grup va parlar sobre la plaça de la Caputxeta de Castelldefels i la relació amb la pl. de la Caputxeta de Barcelona. Totes les exposicions van ser molt interessants. Valoro molt positivament l’esforç que heu fet. Felicitats!

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share