• Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides al XXI Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels (CINC)

  El mes d’abril es projectarà Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 14 d’abril (16 h) i diumenge 15 (12 h).

  El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Dins del cicle es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides

  Dissabte 14 (16 h) i diumenge 15 d’abril (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  Guia educativa de Castelldefels

  CINC

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share